Martinique

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Martinique

Onroerend goed te koop in Martinique

Martinique is een bitter Caribisch eiland dat deel uitmaakt van de Kleine Antillen archipel. Behorend tot Frankrijk, wordt zijn cultuur gekenmerkt door een bijzondere mengeling van Franse en West-Indische invloeden. De grootste stad en ook de hoofdstad is Fort-de-France. Martinique ligt in het Caraïbisch gebied de Kleine Antillen van het Westen.

Het eiland heeft een mooie literaire traditie, muzikaal en gastronomisch, elk jaar betrekt veel buitenlanders voor zijn sublieme stranden en culturele kruispunten.

Velen zijn degenen die willen settelen, leven en werken in het Caribisch gebied, voor Europese burgers is Martinique duidelijk een van de meest wenselijke bestemmingen.

De beste steden om te zoeken naar een onroerend goed te koop in Martinique zijn: de hoofdstad, Le Carbet en Saint-Pierre.

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Martinique op een rustige plek, dan kunt u kiezen voor Le Carbet.

Le Carbet is een stad gelegen tussen Fort-de-France en Saint-Pierre, gewassen door de wateren van de Caribische Zee, aan de voet van de berg Pelée, een actieve vulkaan. Het heeft ongeveer 3.700 inwoners, genaamd "carbetianos". Het ontleent zijn naam aan de rivier Carbet, omdat hier het zijn mond ontmoet.

Als u een onroerend goed wilt kopen in Martinique en u zoekt een plekje met een historische ziel, dan kunt u Saint Pierre kiezen.

De stad Saint Pierre ligt aan de Caribische kust, ten noordwesten van het eiland Martinique. Het werd in 1635 gesticht door Pierre Belain d'Esnambuc en werd de hoofdstad van Martinique, totdat in 1902 een verwoestende vulkaanuitbarsting van de Montaña Pelée het volledig verwoestte, werd begraven onder lava en waarin zijn 30.000 inwoners omkwamen. De stad had tot dan toe een goed architecturaal erfgoed in koloniale stijl, daarom kreeg het de bijnaam "het kleine Parijs van de Antillen"; nu wordt het "de Pompeii van de twintigste eeuw" genoemd.

Als u geïnteresseerd bent in woningen te koop in Martinique, kunt u kiezen uit verschillende typen.

Huizen te koop in Martinique zijn tegenwoordig meestal grote gerestaureerde koloniale huizen met indrukwekkende tuinen.

  •  
    Verhuizen naar Martinique. Expatriate en woont in Martinique

        De zomer komt eraan en we hebben een grote verrassing voor je in petto. We zullen je toestaan ​​om je leven radicaal te veranderen, met een eenvoudige enkele reis naar een van de mooiste Caribische bestemmingen ter wereld. In het hart van de Caribische archipel zijn er in feite eilanden di ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Villa F4 type hacienda op een perceel van 602 m2 met een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee en de geschilde berg. Het is uitgerust op de began...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB